PJEVAČICA TEŠKO POVRIJEĐENA U SAOBRAĆAJKI KOD MLADENOVCA: Vadili je iz smrskanog automobila, iz kola se čuli JEZIVI KRICI!

0
584

Pjevačica Rosita Trajanović (48), majka manekenke Sare Trajanović koju smo gledali u jednom rijalitiju, teško je povrijeđena u udesu “audija” i “pežoa” koji se dogodio juče oko 11 sati na lokalnom putu Mladenovac – Mali Požarevac kod Vlaškog Polja.

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, bila u “pežou”, a iz smrskanog vozila izvukli su je vatrogasci, te je prevezena u Urgentni centar.

Nesreća se dogodila kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s drugim. Policija je obavila uviđaj, a nakon istrage biće poznato koji je tačno automobil prešao u suprotnu traku i izazvao sudar.

– Od siline udara oba automobila su potpuno uništena. Svi smo mislili da sigurno ima mrtvih. Međutim, nešto kasnije su se iz uništenog “pežoa” čuli krici povrijeđene žene, koja ima prelome obe noge. Bila je priklještena, te je Hitna morala da sačeka vatrogasce da je oslobode i izvuku napolje – priča užasnut očevidac.

On dodaje da su vatrogasci brzo izvukli ženu, ali da je to sa strane izgledalo kao čitava vječnost.
– Sjekli su dijelove limarije oprezno da je ne bi još više povrijedili. Pokušavali su da pričaju s njom. Iako se činilo da je izvlačenje trajalo čitavu vječnost, brzo su je izvukli i predali ljekarima Hitne pomoći. Pored vozila su ostala njena dokumenta i kutija od mikrofona – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim riječima, sudar se dogodio najvjerovatnije kada je “pežo” izgubio kontrolu i prešao na suprotnu stranu puta.

– U njega je potom direktno udario “audi”, a od udarca su se u oba automobila otvorili vazdušni jastuci te srećom niko nije nastradao – kaže očevidac jezive nesreće.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 2 =