VIDEO DANA: Pogledajte kako divlja svinja prognozira polufinale SP-a u Rusiji

0
701

Crna svinja Marcus, koja je već 2014. godine pogodila pobjednika Svjetskog prvenstva, kao i pobjednika Wimbledona, dala je svoja predviđanja za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Njena vlasnica Juliette Stevens kaže kako svinja ima stopostotni učinak u sportskim predviđanjima, a tvrdi da je predvidjela čak i Brexit te da će Donald Trump osvojiti predsjedničke izbore.

Marcus je, birajući jabuke sa zastavama država, predvidio kako će se u polufinalu naći Belgija, Argentina, Nigerija i Urugvaj.

Farmerica iz engleskog Derbyshirea kaže kako je Marcus “sedmo dijete sedmog djeteta i čini se kako su takva djeca nadarena posebnim moćima pa možda dolazi otud”.

“Prije nekoliko godina pozvali su me u radioemisiju jer je hobotnica Paul predviđala rezultate i htjeli su vidjeti imam li ja neku životinju s takvim sposobnostima. Nisam isprobala teoriju sedmog djeteta pa sam htjela isprobati”, govori Juliette.

“Koristili su jabuke i Marcus je predvidio nogometne rezultate, bilo je sjajno”, govori 50-godišnja farmerica.

Marcus, koji danas ima 30-ak potomaka, za jednu utakmicu nije želio pojesti jabuku i ona je završila neriješenim rezultatom.

Juliette na farmi ima oko 100 životinja a Marcus drži posebno mjesto u njenom srcu. Hoće li Marcus ostati nepogrešiv, što tvrdi vlasnica, doznat ćemo uskoro.

VIDEO

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 19 =